Loading...
Booking2018-12-30T19:19:28+00:00

Book Nikolaj Wulff

Benyt formularen nederst på siden og modtag et uforpligtende tilbud indenfor få timer.

  • Professionel siden 2013.

  • Over 200 betalte jobs.

  • Gennemtestet klubsæt med ikke-udgivet materiale.

  • Tager gerne imod noter og stikord.

  • Over 1000 gæster på første solo-tour “JOKES” i foråret 2018.

  • Fleksibel.

Nikolaj Wulff debuterede med stand-up allerede som 15-årig, men fik først finpudset sit talentet gennem de sociale medier i de efterfølgende år. Med garant for solide mængder jokes på nettet, formåede han hurtigt at samle flere tusinde følgere.

Direkte fra internettet og ud på scenen, tog han for alvor landet med storm, da han i foråret 2018 turnerede Danmark rundt med sit første one-man show: “JOKES”

Showet spillede for udsolgte sale i alle kongerigets afkroge, blandt andet på Bremen Teater, hvor det blev optaget. Showet kan ses gratis på YouTube, hvor det i skrivende stund har høstet pæn respons i form af +30.000 visninger.

Nikolaj Wulff er en komiker af den fortællende type der vakuumpakker sine historier med rå jokes og skæve observationer. Mængden af grin pr. minut er høj, ligesom forberedelsen også er i top.

Med et hav af betalte jobs i bagagen er Nikolaj godt gearet til alt lige fra private arrangementer foran få mennesker, til større shows på gymnasier og skoler. Er du på udkig efter høje grin og ros fra dine gæster, så er du med Nikolaj i sikre hænder.

“Vi giver Nikolaj fem stjerner for hans optræden til vores datters 18-års fødselsdag. Han leverede et fedt show, hvor han fik inkorporeret noget personligt omhandlende fødselaren. En super sjov oplevelse.”

– Christel J. (August, 2018)

“Nikolaj var super velforberedt og hele forløbet op til og under showet klappede bare. Han var godt forberedt, nærværende og greb stemningen og publikums reaktioner. Han kan bestemt anbefales!! :-)”

– Katharina G.A. (Juni, 2018)

“Bookede Nikolaj til en seance for en privat flok, og det holdt 110 %!!! Kan varmt anbefale ham :o)”

– Eric C. (Juni, 2018)

“Rigtig godt! Nikolaj var ovre for at optræde på min skole lige før juleferien og jeg sørgede for at han skulle komme og jeg synes han gjorde det rigtig godt og jeg fik selv en masse ros fra flere elever om at det var godt så han klart anbefales.”

– Adam C. (December, 2013)

“God stemning og fik alle med.”

– Kirsten A. (Juni, 2015)

“Det var et fantastisk show og fik alle til at grine!”

– Mikkel L.M. (Juni, 2016)

“Nikolaj var frisk og sjov. Kan varmt anbefale Nikolaj til enhver lejlighed.”

– Yoo H. (Marts, 2018)

“Sjovt og en fantastisk oplevelse underholdning “

– Timmi C. (April, 2018)

“Nikolaj var perfekt til skabe en hyglig stemning og brød isen meget hurtigt Derefter kom han med nogle gode historier og sjove JOKES”

– Knut L. (Maj, 2018)

PrivatErhvervKommunal