Pressetekst

Nikolaj Wulff debuterede med stand-up allerede som 15-årig, men fik først finpudset talentet i de efterfølgende år på de sociale medier. Med garant for solide mængder jokes på nettet, formåede han hurtigt at samle flere tusinde følgere.

Direkte fra internettet og ud på scenen, tog han for alvor landet med storm, da han i foråret 2018 turnerede Danmark rundt med sit første one-man show: “JOKES” – Showet spillede for udsolgte sale i alle kongerigets afkroge, blandt andet på Bremen Teater, hvor det blev optaget. Showet kan ses gratis på YouTube, hvor det i skrivende stund har høstet pæn respons i form af +50.000 visninger.

Nikolaj er et af de bedste bud på en komiker, som du kommer til at se meget mere af i fremtiden. Han leverer selvsikkert sine jokes; uanset om de er finurlige, skøre eller lige til grænsen. Nikolajs jokes tager ofte udgangspunkt i ham selv, så han rammer i særdeleshed det yngre publikum godt.

“Nikolaj Wulff”

Nikolaj er fra 1995 og opvokset i Espergærde, Nordsjælland. Til daglig bor han i København, hvor han arbejder fuldtid i sit virke som komiker. Du finder ham oftest på de Københavnske open mics, hvis ikke han sidder derhjemme og finder på dumme jokes, laver nye ting eller skriver pressetekster om sig selv.

Nikolajs første møde med stand-up genren opstod som 11-årig i 2006, efter et loppemarked, hvor han havde erhvervet sig “Uffe Holm Show 2” for den nette sum af 7kr. Et stand-up bekendtskab (og en masse nye ord) rigere, deltog en ung Nikolaj i Tv2-programmet “Styr På Dyr”, hvor selvsamme Uffe Holm var vært.

I slutningen af 2009 fik Nikolaj ærbødigst lov til at optræde for klasserne på en lejrtur i Jylland; en optræden, der var grobund for hans første open mic- optræden året efter. Som frekvent open mic- optrædende de efterfølgende år, tog Nikolaj springet og flyttede i 2014 til Århus, i jagten på at blive en dygtigere scenekunstner.

Sideløbende med hobbyen som komiker, fik Nikolaj nappet en HHX fra Erhvervsskolen Nordsjælland (2014), samt en titel som  Markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Aarhus’ talenthold (2016). Som et led i erhvervspraktikken, sad Nikolaj i Dansk Boldspil-Unions event-afdeling samme år.

Med uddannelse i bagagen, begav Nikolaj sig fuldtid ud i stand-up’ens verden. 22. Maj 2018 stod Nikolaj overfor sin hidtil ubestridt største udfordring; showoptagelsen af “JOKES” på det legendariske Bremen Teater i København. Et show, du kan se helt gratis på YouTube.

STREAM ALLE MINE SHOWUDGIVELSER GRATIS! KLIK HER!