TNWS (2020-21)

ET STYKKE MED TIKTOKKLIP-SHOW

Gennem det halvandet år lange corona-show, fik et nyt show samtidig lov til at blomstre op. Kort tid efter de danske stand-up scener i marts blev lukket, kunne jeg simpelthen ikke bare sidde og lave ikke noget. Måneden efter ramte TNWS folks YouTube-feed.

Det ugentlige upload tager udgangspunkt i de sjoveste danske tiktoks, ugens trends og alt var der ellers måtte være værd at vise jer, inde fra den verden vi kender som TikTok – selvfølgelig anrettet med en ordentlig røvfuld jokes. Velbekomme!

Se alle afsnit her!

WULFF & VENNER (2019)

En bred vifte af talent!

I starten af April 2019 havde jeg inviteret en håndfuld af mine favoritmennesker til at optræde med mig på Hotel Cecil. Showet var en showcase af nye talenter, som du sandsynligvis endnu ikke har hørt om; men som bestemt fortjener din opmærksomhed.

Showet ligger gratis tilgængeligt på YouTube i fuld længde og har gæsteoptrædender fra Ghaith Kashkul, Niclas Vingaard, Eva Jin, Simon Riemann, Stefan Wibling og Mortenn.

Køb showet på Motherload.dk

JOKES (2018)

MIT FØRSTE ONE-MAN SHOW

“JOKES” var mit første solo-show og spillede 14 steder i Danmark fra februar til maj. Det handlede om min vej gennem stand-up’ens verden; og blev passende nok optaget på et udsolgt Bremen Teater, sommeren 2018.

Du finder showet – og en masse andet – gratis, ovre på min YouTubekanal. Hvis du har lyst, har du også mulighed for at købe showet til 30kr på Motherload. God fornøjelse!

Køb showet på Motherload.dk